6727 Szeged, Zágráb utca 50.

Nyitva hétköznap 09:00-17:00-ig

SANELA

A Sanela, infravezérlésű (szenzoros) csaptelepei matt fekete kivitelben is kaphatók. 

Víztakarékos perlátorral rendelhető! 

Rólunk

A KVEM Kft 2013-ban alakult. Az első években főleg akadálymentes szaniterek, kapaszkodók kereskedésével foglalkoztunk.  Kínálatunkat folyamatosan bővítettük, infravezérlésű termékekkel, – csaptelepek, vizelde – és wc-öblítők – , pipere, rozsdamentes és vandálbiztos termékekkel.

2020-ban a cseh Sanela szaniterelektronika gyártó céggel kötöttünk képviseleti szerződést. Ezekkel a kiváló minőségű, európai gyártmányú termékekkel azóta több nagy projektbe is bekerültünk. (Pick Aréna, Campona Budapest, Family Hotel, Tesco felújítások). A cég termékeinek magyarországi szervizelését is mi látjuk el.

2021-ben készült el új irodaépületünk, raktárral. A rendeléseket rövid határidővel, nagy százalékban raktárról ki tudjuk szolgálni.

Kollégáink sok éves szakmai tapasztalat, műszaki szakismeret birtokában várják a megkereséseket.

Bluetooth rendszerek sanela control

SANELA Control egy, az androidos és iOS rendszerekkel kompatibilis applikáció, a beépített Bluetooth modulos Sanela termékekkel való gyors és hatékony kommunikációhoz. Tökéletesen helyettesíti a távirányítókat és lehetővé teszi a paraméterbeállításokat. Az applikáció indításkor, minden, a telefon vagy tablet hatótávolságán belül található Bluetooth modulos eszközt automatikusan megkeres. Ezután választhatunk a fellelt eszközök közül és indulhat a kommunikáció.

Aktuális híreink

Akadálymentesítés

Minden közintézmény felújításánál előírás az akadálymentesítés. Ez egy külön tervfejezetben, rehabilitációs mérnök által készített terv.

részletek

Vízfelhasználás

Egy átlag közintézményben a mosdó csaptelepeket naponta 50 alkalommal használják. Ezekben az intézményekben még mindig túlnyomó részt egykaros vagy kétgombos csaptelepek üzemelnek.

részletek

SANELA bluetooth

A SANELA Control egy, az androidos és iOS rendszerekkel kompatibilis applikáció, a beépített Bluetooth modulos Sanela termékekkel való gyors és hatékony kommunikációhoz.Tökéletesen helyettesíti a távirányítókat és …

részletek
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft